Divi Theme – bästa WordPress temat just nu

Med Divi Theme förvandlas ditt WordPress gränssnitt till en avancerad sidbyggare med on-site-editing och tillgång till över 40 förprogrammerade drag & drop element att bygga med.

Bild Divi Theme

Så vad är Divi Theme?

Divi Theme av Elegant Themes är alltså ett WordPress tema som är utvecklat för att du ska kunna bygga upp avancerade hemsidor på ett enkelt sätt utan att behöva kunna något om kodning. Det är ett otroligt kraftfullt verktyg som gör det möjligt att få till avancerade designer med alla tänkbara funktioner. En av de största fördelarna är att man jobbar med så kallad on-site-editing, vilket betyder att man ändrar direkt på själva sidan så att man ser det faktiska resultatet direkt när man håller på att redigera.

Vi kan hålla med om att det kan vara lite överväldigande vid första anblicken med många knappar och inställningsmöjligheter. Men misströsta ej, det är just därför vi gjort den här guiden. Vi är övertygade om att du precis som alla andra kommer att tycka det är både lätt och roligt när du väl kommer igång. Man lär sig ganska snart hur det hela hänger ihop och då inser man hur fantastiskt välgjort det faktiskt är.

Man får en ganska bra överblick på vad det finns för möjligheter på deras egen hemsida.

Till Elegant Themes

Varför du ska välja Divi Theme

  • Världens mest använda premiumtema till WordPress. Bara det säger ju en hel del.
  • Den har en smidig sidbyggare med drag & drop element och on-site-editing anpassat för responsiv design.
  • Över 40 olika moduler med bildspel, kartor, kontaktformulär, videospelare, nedräknare, pristabeller och allt annat du kan tänkas behöva.
  • 800+ färdiga designmallar som man kan utgå ifrån och få inspiration ifrån.
  • Passar utmärkt för både proffs och nybörjare.
  • Alltid uppdaterad och en utmärkt support.

Vi har valt att använda oss av Divi Theme i guiden då vi vet att det är hanterbart för de allra flesta. Det är lätt att lära sig och intuitivt, men det håller fortfarande en väldigt hög nivå. Det är otroligt lätt att komma igång om man väljer någon av de färdiga designmallarna samtidigt som det finns potential till att grotta ner sig och lägga otaliga timmar på att sätta ihop sitt mästerverk. Vi tycker att Divi håller en bra balans mellan funktionalitet och användarvänlighet. Det är tillräckligt avancerat för att göra allt man behöver kunna göra samtidigt som det är lätt nog så att vem som helst kan lära sig hur det fungerar.

Vi kommer att utforma exempelsidan i den här guiden med hjälp av Divi. Så för att du ska ha någon behållning av den andra delen av guiden, som alltså är själva utvecklingsdelen, så kommer du behöva ha Divi Theme installerat.

Hur kommer jag igång?

Så för att komma igång behöver du köpa en Divi-licens från Elegant Themes. Den kan sedan användas till att göra hur många sidor du vill. Du kan välja mellan att betala per år (89 USD/år) eller köpa en one-time livstidslicens (249 USD). Det kan vara bra att veta att de har en en 30-dagars money back garanti, no questions asked (det fungerar, vi har provat!). Så du kan alltså köpa en licens, gå igenom hela den här guiden och sedan bestämma dig för om du tyckte det var rätt för dig eller ej. Du har alltså inget att förlora! Fortsätt till nästa artikel för att se precis hur man gör för att registrera och installera sitt Divi Theme.

Avsnitt 1.4 WordPress tema – Så gör du för att installera WordPress temat